به گزارش خبرگزاری حوزه، مجتبی مطهری افزود: این تعداد آثار از 42 موسسه داخلی و خارجی فعال در این زمینه به دبیرخانه ارسال شده است تا در مراحل بعدی مورد ارزیابی و بررسی قرار گیرد.
وی خاطر نشان کرد: آثار در سه بخش نرم افزارهای رسانه ای، بازی های رایانه ای و نرم افزار تلفن همراه و سامانه های برخط و و با رویکرد " قرآن و اهل بیت(ع) " به دبیرخانه این جشنواره بین المللی ارایه شده است.
وی ادامه داد: بیشترین میزان اثار ارسالی به دبیرخانه در بخشس نرم افزارهای رسانه ای بوده است و اکنون نیز مسئولان دبیرخانه درحال تقسیم بندی آثار هستند.
مطهری در ادامه میزان شرکت و استقبال شرکت ها و تولدکنندگان نرم افزار با رویکردهای قرآنی را در این جشنواره قابل توجه ارزیابی کرد و گفت: سطح کیفی آثار نیز نسبت به گذشته ارتقا داشته است.
وی با اشاره به شرایط خاص در این دوره افزود: تولیدات ارایه شده باید در طول پنج سال گذشته تولید شده باشند و در دوره قبلی جشنواره نیز رتبه ای را کسب نکرده باشد.
وی تصریح کرد: آثار از جنبه های مختلفی چون بهترین اثر آموزشی در بخش های روخوانی، روان خوانی، تجوید، قرائت و حفظ مورد بررسی و داوری قرار می گیرد.
بر اساس اعلام ستاد خبری دومین جشنواره بین المللی رسانه های دیجیتال قرآنی آیات در قم،مطهری بهترین اثر مبلغ و ترویج فرهنگ قران و عترت، بهترین اثر تحقیقی و پژوهشی، بهترین اثر با مخاطب خردسال کودک و نوجوان و بهترین اثر با نگاه مخاطب عمومی را از دیگر معیارهای داوری آثار ارسالی ذکر کرد.